• Ligasponsorer

Söndag Sön 13 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Matchbladet - sista omgången före VM

19 maj 2019 10:16
Nyheter

Då är det tid för den sista omgången innan VM-uppehållet och vi har sex spännande matcher att se fram emot.


Matchbladet Omgång 7

Då är det tid för den sista omgången innan VM-uppehållet och vi har sex spännande matcher att se fram emot.

Från sjätte omgången tar vi med oss segrar för Kopparbergs/Göteborg FC, FC Rosengård och Vittsjö, och oavgjort resultat såg vi i matcherna mellan Kungsbacka DFF och LB07, Kristianstad och Linköpings FC samt Eskilstuna United mot KIF Örebro. Detta gör att tabellen fortsatt är väldigt jämn och vi har tre lag i topp med samma poäng just nu. I toppen hittar vi FC Rosengård, Linköpings FC och Vittsjö GIK och bakom jagar även Piteå med en match mindre spelad.

Första matchen för omgången är Vittsjö GIK mot Piteå IF. Vi inleder klockan 13.00 på Vittsjö IP, Sportkanalen och OBOS Damallsvenskan.TV. Klockan 15.00 är det sedan dags för mötet mellan Kopparbergs/Göteborg FC och LB07 på Valhalla i Göteborg. Därefter väntar söndagens avslutande två matcher med Kristianstad DFF mot Eskilstuna United på Kristianstad Fotbollsarena och KIF Örebro DFF mo Kungsbacka DFF på Behrn Arena, båda matcherna har avspark klockan 17.00. På måndag avslutas omgången med Linköpings FC mot FC Rosengård och Djurgården mot Växjö DFF klockan 19.00 på Linköping Arena och Stockholm Stadion. Innan uppehållet spelas även den uppskjutna matchen mellan Piteå IF och LB07 på LF Arena den 23 maj och matchstart är 19.00.

Var gärna med och rösta på omgångens mål via OBOS Damallsvenskans Facebooksida. I omgång 6 är kandidaterna följande; Sara Nilsson från Kungsbacka DFF, Sofia Hagman från Kristianstads DFF och Sophie Sundqvist, LB07.

Förra omgångens vinnare blev LB07:s Jennie Egeriis efter nickmål på hörna i matchen mot FC Rosengård.

Under onsdagens sändningar på OBOS Damallsvenskan.TV upplevde vi störningar med tjänsten under andra halvlek och valde då att visa matcherna via OBOS Damallsvenskans Facebooksida. Detta i hopp om att så många som möjligt skulle kunna se avslutningen på de spännande matcherna. Vi felsöker och undersöker i nuläget vad som kan ha skapat dessa problem och beklagar djup de direkta problem som det skapat för alla tittare. Önskar du personlig hjälp med ditt abonnemang eller om du har frågor om kompensation då kan du få hjälp via: [email protected]

Nu ser vi fram emot en spännande omgång och ett spännande VM. Som vanligt kan du spela på OBOS Damallsvenskans matcher via svenskaspel.se.

OBOS DamallsvenskanTV – Klubbarnas egna kanal!