• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Måndag Mån 30 Augusti Aug
Lördag Lör 4 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Road to OBOS Damallsvenskan - BK Häcken

26 april 2021 16:57
Intervju

Vi är på Hisingen och Gothia Park i detta program av Road To OBOS Damallsvenskan och möts av byggdamm och full rörelse, det händer grejer i BK Häcken. Kopparbergs/Göteborg FC upplöstes efter guldet i vintras. Stök och osäkerheter landade till slut i något som enbart verkar vara positivt när vi träffar guldtippade BK Häckens ledare och spelare.


Vi börjar med en rundvandring tillsammans med Sportchef Martin Ericsson. Han som nu har två topplag att ratta sportchefsrollen med. Vi pratar hur allt gick till, hur har det landat och Martin visar oss de stora visionerna både med laget och på Gothia Park.

Vi drar till Bravida Arena för att höra hur Julia Zigiotti Olme mår, hur ser ambitionerna ut för henne personligen och för laget och hur var det där med ett spräckt ögonbryn?

Lotta Ökvist vs Isak i Utmaningen

Supertalangen Lotta får chansen att visa sin vänsterfot i knorrtävling mot Isak. Vi hinner även följa upp på hur hennes otroligt imponerande klubbresa trots unga ålder varit. Hur var det i Manchester United och hur har hon nu tagit plats i laget?

Den karismatiska Mats Gren med ljuvt dalmål tar emot oss på Bravida Arena för att prata taktik, laget, formationer och strategin för årets OBOS Damallsvenska. Med den här truppen Mats förvaltar undrar vi såklart hur det kommer se ut? Är det bara full mutter framåt?

Eldsjälen Adde Larsson som stöttar tjejerna och BK Häckens organisation. Han har ett enormt stort intresse för fotboll i synnerhet BK Häckens trupp. Han säger vad han tycker och ser ett guld även i år. En person som tjejerna tagit in som en del av laget och Adde stormtrivs.