• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Lördag Lör 1 Maj Maj
Söndag Sön 2 Maj Maj
Fredag Fre 7 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Söndag Sön 9 Maj Maj
Torsdag Tor 13 Maj Maj
Fredag Fre 14 Maj Maj
Söndag Sön 16 Maj Maj
Idag 17 Maj Maj
Tisdag Tis 18 Maj Maj
Lördag Lör 22 Maj Maj
Söndag Sön 23 Maj Maj
Fredag Fre 28 Maj Maj
Lördag Lör 29 Maj Maj
Söndag Sön 30 Maj Maj
Fredag Fre 4 Juni Jun

Om OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan är en av världens bästa damfotbollsligor. Sveriges uppdrag är att hålla OBOS Damallsvenskan på den nivå den är idag eller bättre, så drömmen om internationella framgångar för ett svenskt klubblag kan bli verklighet.

I OBOS Damallsvenskan kan du möta och se stjärnor av världsklass. Dessutom spelar majoriteten av våra blågula landslagsspelare här vecka ut och vecka in.  

Ligans längre sommaruppehåll 2019 förgylldes av sprakande VM-underhållning, där hela 32 spelare från vår liga fanns representerade nere i Frankrike.

Under senare år, och inte minst efter VM i Frankrike, har vi fått ta del av en storstilad utveckling för damfotbollen som länge jobbats för bakom kulisserna. Medialt har vi sett en enorm intresseökning. Tittarsiffrorna har i år slagit nya rekord. Och alltfler ungdomar springer nu omkring som Seger, Fischer och Asllani på gräsplättar landet runt.

TV partner

Från och med starten av säsongen 2020 sänds alla 132 matcher live på sportbladetplay.se i och med att Aftonbladet gör en stor satsning på OBOS Damallsvenskan och förvärvat rättigheterna till sändningarna av ligan.

Sociala medier

Häng med i vårt community på sociala medier. Här får du senaste nytt och kan följa våra lag och profiler närmre, och följa det arbete som görs dagligen för fortsatt utveckling.

Facebook @OBOS Damallsvenskan
Instagram @obosdamallsvenskan
Twitter @obosdamallsv