• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 13 Maj Maj
Söndag Sön 15 Maj Maj
Måndag Mån 16 Maj Maj
Fredag Fre 20 Maj Maj
Lördag Lör 21 Maj Maj
Söndag Sön 22 Maj Maj
Idag 23 Maj Maj
Fredag Fre 27 Maj Maj
Söndag Sön 29 Maj Maj
Måndag Mån 30 Maj Maj
Onsdag Ons 1 Juni Jun
Fredag Fre 3 Juni Jun
Söndag Sön 5 Juni Jun

OBOS Damallsvenskan Upptakt 2022

9 mars 2022 14:21
Nyheter

När 2021 stängdes var det efter ett år av restriktioner och stora utmaningar för idrotten. Trots detta genomfördes en sportsligt fantastisk säsong i OBOS Damallsvenskan där FC Rosengård ännu en gång stod som slutsegrare och svenska mästare. Nu är det dags att dra igång fighten om vem som tar hem kronprinsessan Victorias pokal 2022.


2021 bjöds det på publikfest när Hammarby tog emot AIK på Tele 2 Arena inför det nya gällande publikrekordet för ligan när 18 537 fans såg matchen på plats. Ligan har utökats till 14 lag och Viaplay tar över sändningarna av samtliga matcher. Det händer mycket runt OBOS Damallsvenskan och intresset för lagen och ligans profiler ökar dramatiskt.

I årets upptakt för OBOS Damallsvenskan kommer som tidigare Isak Dahlin leda programmet och ta tempen på klubbarna, granska värvningar m.m. och ge er en bild av vad vi kan vänta säsongen 2022. I programmet intervjuas spelare och ledare från samtliga klubbar och en expertpanel med stor erfarenhet och kunskap om ligan ger sin syn på årets liga.

I panelen sitter Aftonbladets Petra Thorén, tidigare flicklandslagstränaren Pär Lagerström samt Saga Fredriksson med spelarbakgrund i FC Rosengård, italienska ligan och nu kugge i Malmö FF.

Programmet ser du här på obosdamallsvenskan.se från 23 mars kl. 10.00.

Press/media: För intervjuer med spelare och ledare hänvisar vi att kontakta klubbarnas pressansvariga.