• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 3 November Nov
Söndag Sön 5 November Nov
Lördag Lör 11 November Nov
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Lördag Lör 20 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Måndag Mån 22 April Apr

Månadens spelare september

16 oktober 2019 10:48
Nyheter

Juryns röster är räknade och med en förkrossande majoritet föll utmärkelsen Månadens spelare i september på FC Rosengårds målfarlige anfallare Anna Anvegård.


Anna Anvegård har funnit sig till rätta i sin nya klubb och under september har spelet och målen suttit, vilket har gjort att hon nu uppmärksammas med denna titel.

-Jag är jätteglad och stolt över att bli utnämnd till månadens spelare, speciellt med tanke på att många spelare presterat väldigt bra senaste tiden, säger Anna om utmärkelsen.

Förutom titel och ära får hon en check på 10,000kr från Svenska Spel att skänka till valfritt samhällsengagerande projekt. Annas val är föreningens arbete ”Football for life” som drivs sedan 2008 av FC Rosengård och arbetar med fotbollen som verktyg för att stärka unga sydafrikanska tjejers självkänsla, självförtroende och ställning i samhället.

Månadens spelare i OBOS Damallsvenskan utses av en jury bestående av ligans samtliga lagkaptener, Stefan Edberg (Svenska Spel), Peter Backe (tv4) och Daniel Kristiansson (tv4).