• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Måndag Mån 30 Augusti Aug
Lördag Lör 4 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Road to OBOS Damallsvenskan - Växjö DFF

29 april 2021 16:50
Intervju

Växjö DFF stod för en imponerande höst i fjolårets damallsvenska då Maria Nilsson tog över som huvudtränare en svajig start. Laget klarade till slut sig kvar med marginal och slutade sexa.


I det senaste avsnittet av ”Road to OBOS-Damallsvenskan” tar Isak Dahlin tempen på smålänningarna som vill bygga vidare på den fina avslutningen förra året.

– Vi tar med oss det som fungerade bra och vill utveckla både det och saker som inte fungerade. Till exempel målskyttet, vi behöver producera mycket fler mål, säger Maria Nilsson i avsnittet.

Isak träffar även Lisa van der Hoek Karlsson, klubbens Team manager och allt-i-allo. Lisa är, häng med nu: tredjemålvakt, biträdande sportchef och materialare, samt involverad i press och marknad.

Han utmanar också den lokala talangen Nellie Karlsson i nätboll och pratar om lagets utveckling och vilka förutsättningar som finns för klubben, som med Visma Arena och plats för 12 000 åskådare har en av de mest moderna arenorna i OBOS Damallsvenskan.

Till sist får ni möta förra säsongens stora skyttedrottning, Signe Holt Andersen, som stod för sju fullträffar, vilket var nästan hälften av lagets gjorda mål. Hon pratar om vart siktet är inställt i år – och hur framtidsdrömmarna ser ut.