• Ligasponsorer

Söndag Sön 30 Augusti Aug
Fredag Fre 4 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Måndag Mån 28 September Sep
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt

"Beta" tvingas till time out

2 juni 2020 12:21

Kristianstads DFF:s tränare Elisabet Gunnarsdottir tvingas ta en paus från sitt jobb på grund av en allvarlig form av infektionssjukdomen bältros.


Mitt i förberedelserna inför starten av OBOS Damallsvenskan kommer ett tråkigt besked från Kristianstad. KDFF:s tränare Elisabet Gunnarsdottir tvingas ta en paus från fotbollen. Hur länge hon blir borta är ovisst.

– Saken är att det kan vara ganska långvarigt. Det sätter sig på nerverna och det är inte så bra att få det på huvudet. Jag har gigantiska smärtor. Jag kommer inte att kunna hålla i några träningar överhuvudtaget och jag vet inte hur länge det här kommer att pågå, berättar "Beta" till Kristianstadsbladet.

När Gunnarsdottir återhämtar sig kommer träningarna att skötas av de assisterande tränarna Johanna Rasmussen och Björn Sigurbjörnsson. Någonting som inte oroar "Beta"

– Vi har ett starkt gäng med ledare och tränare, så jag tror inte att det kommer påverka spelarna. Sedan försöker jag att vara på plats och anteckna med lite lugn musik i öronen, säger hon.

Kristianstads DFF inleder OBOS Damallsvenskan på bortaplan mot Kopparbergs/Göteborg.

FOTO: Bildbyrån