• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 28 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Måndag Mån 31 Oktober Okt
Lördag Lör 5 November Nov

De nominerade till Månadens Spelare i september

5 oktober 2022 13:00
OBOS Damallsvenskan

Ytterligare en månad är avklarad och tre spelare har chansen att vinna priset som Månadens Spelare i OBOS Damallsvenskan.


Rebecca Knaak, FC Rosengård

Serieledande Rosengård fortsätter imponera och gick igenom september med tre segrar och en förlust. Rebecca Knaak fortsätter imponera och tyskan satte bland annat två av målen i 3-2–segern mot Vittsjö.

Olga Ahtinen, Linköping FC

Ahtinen avgjorde både mot Vittsjö och Hammarby och det är framförallt målet mot Bajen som fastnat i minnet. Ett fint distansavslut som, via stolpen, letar sig in i bortre krysset.

Evelyne Viens, KDFF

Viens fortsätter imponera och gjorde åtta mål på fyra matcher i september. Först fyra mot AIK, sedan tre mot Djurgården och ett mot Eskilstuna.

Juryn bestående av representanter från Sportbladet, Viaplay, Elitfotboll Dam, Svenska spel samt ligans kaptener har röstat fram de tre spelare som gör upp om priset i september. Vinnaren får 10.000 kronor från vår huvudsponsor Svenska Spel att skänka till valfritt CSR-projekt i klubben.

Vem som vinner avgörs efter supportrarnas omröstning som pågår hos Sportbladet och vinnaren presenteras under följande vecka på obosdamallsvenskan.se, ligans Sociala medier och i Viaplays ligastudio.