• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 3 November Nov
Söndag Sön 5 November Nov
Lördag Lör 11 November Nov
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Lördag Lör 20 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Måndag Mån 22 April Apr

Rafael Roldán Bermúdez ny huvudtränare i Linköping

1 december 2023 10:02
OBOS Damallsvenskan

Tabelltrean Linköping FC har gjort klart med en ny huvudtränare. Rafael Roldán Bermúdez ansluter från Hammarby och målet är att även framåt konkurrera om Champions League-platserna.


Roldán Bermúdez kommer närmast från Hammarby där han under de två senaste åren varit assisterande tränare bakom Pablo Piñones-Arce. Huvudtränarjobbet i Linköping blir hans första och han ska kombinera det med att plugga UEFA Pro-utbildningen som är kravet för licensierade tränare i svensk elitfotboll.

– Jag vill börja med att tacka Linköping FC för förtroendet att få vara med på den resan som klubben har påbörjat. Det är en process jag med stolthet ser fram emot att få vara en del av under de kommande tre åren, tillsammans med spelare, ledare och supportrar. För mig är det en stor ära att få leda det här fantastiska laget och jag ser fram emot att få stötta och coacha dem till att utvecklas och till att prestera på den absolut högsta nivån varje dag. Nu är jag förväntansfull inför uppgiften att inleda arbetet nästa säsong med alla härliga utmaningar vi ska ta oss an för att nå våra mål som vi ska sätta upp tillsammans. Jag ser också fram emot att få träffa supportrar och publiken på läktarna 2024, säger Rafael Roldán Bermúdez.