• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Måndag Mån 30 Augusti Aug
Lördag Lör 4 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Road to OBOS Damallsvenskan - Hammarby IF

6 maj 2021 14:00
Intervju

Solen skiner på Södermalm i Stockholm när vi möts upp på Nytorget. Hammarby IF är klubben vi besöker i detta program av Road To OBOS Damallsvenskan. Klubben som Isak gjorde sitt sista tränaruppdrag för men även har spelat för som proffs. Nu beger vi oss till klubben som storsatsar på damverksamheten och ser ljust på framtiden


Vice VDn Marcus Nilsson öppnar grindarna för oss på Kanalplan och visar oss runt på Hammarby IP. Vi pratar om hans roll och hur ser bygget av laget ut? Hur ser han på klubben över tid, vilka mål finns utsatta och intresset för damfotboll generellt. Publik och fans är en fråga han jobbar mycket för.

Huvudtränare Pablo Pinones Arce berättar om vad han tror är nyckeln för damfotbollens utveckling, nämligen professionell träning längre ner i åldrarna. Vi pratar även mål, truppen, strategi, vilka är årets heta bataljer, lagets styrkor osv. Hur ser ambitionerna ut för Hammarby framöver, vilka utmaningar finns det i klubben och laget? Hur ser han långsiktigt på klubben och årets OBOS Damallsvenskan.

Småstadstjejen Madelen Janogy som hamnade mitt i storstaden och i Södermalms lag. Hur mår hon, hur ser ambitionerna ut, vad tror hon om säsongen och hur ser truppen ut, vad pratas det om för ambitioner för Hammarby denna säsong? Hur ser hon på sin egen karriär, var landar drömmarna?

Hanna VS Isak i Boll i tvättkorg

Hanna Lundkvist anslöt från AIK inför säsongen 2019, med redan då goda meriter från F17-landslaget. Hanna har tagit stora kliv framåt och nu ställs hon i utmaningens mot Isak. Vi hinner även prata om vad Hanna tror om årets säsong i OBOS Damallsvenskan 2021, hennes framtid och drömmar.