• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 13 Maj Maj
Söndag Sön 15 Maj Maj
Måndag Mån 16 Maj Maj
Fredag Fre 20 Maj Maj
Lördag Lör 21 Maj Maj
Söndag Sön 22 Maj Maj
Idag 23 Maj Maj
Fredag Fre 27 Maj Maj
Söndag Sön 29 Maj Maj
Måndag Mån 30 Maj Maj
Onsdag Ons 1 Juni Jun
Fredag Fre 3 Juni Jun
Söndag Sön 5 Juni Jun

NTM och Bonnier fortsätter sin satsning och sänder från Svenska spel F19

17 mars 2022 09:33

Alla matcher i Sveriges näst högsta serie, Elitettan, sänds sedan tidigare på SportExpressen och på flera lokala tidningar inom NTM och Bonnier News. Nu är det klart att även matcher från Svenska Spel F19 kommer att sändas. – Svenska Spel F19 är en serie som är förtjänt av mer uppmärksamhet och vi är väldigt glada över att NTM och Bonnier fortsätter sin satsning, säger Viktoria Gelin, kommersiell chef på EFD.


Elitettan har sedan 2020 sänts hos NTM och Bonnier och sändningarna fortsätter även i årets serie. Alla matcher sänds på SportExpressen Play och utöver det så sänds en del lags matcher hos lokala tidningar. Utöver det kommer nu ett antal utvalda matcher i Svenska Spel F19-serien att visas hos NTM och Bonnier, sedan kommer hela slutspelet med semifinaler, bronsmatch och final att sändas. – Vi ser ett ökat intresse för damfotbollen hos oss och vi vet också att många är nyfikna på att se matcher med framtidens stjärnor, så därför känns det spännande att sända mer från Svenska Spel F19, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Vilka matcher som kommer sändas är ännu inte bestämt. Här hittar du spelschemat för Svenska Spel F19 Södra och Svenska Spel F19 Norra.