• Ligasponsorer

Söndag Sön 4 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Måndag Mån 19 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov

Både Linköping och Vittsjö förstärker

7 juli 2020 20:26

OBOS Damallsvenskan har spelat två omgångar, men det är bara en dryg vecka till sommarens övergångsfönster öppnar. Nu har både Vittsjö GIK och Linköpings FC skrivit kontrakt med nya spelare.


Vittsjö har gjort klart med Heather Williams, som i fjol representerade KIF Örebro. I fjol stod hon för åtta mål i OBOS Damallsvenskan.

På sin hemsida skriver Vittsjö GIK följande om Williams: "Heather är ett välkommet inslag i vår trupp. Vi har under en tid sökt efter rätt spelare att passa in i vårt anfallsspel och när chansen kom att kontraktera Williams kände vi att vi hittat rätt".

Även seriekonkurrenten Linköpings FC har gjort klart med ett nyförvärv. Den danska talangen Sofie Bredgaard. 18-åringen kommer från B.93 ovh har representerat det danska landslaget på både U17- och U19-nivå.

– Jag vill utvecklas och konkurrera på en hög nivå, vilket Linköpings FC kan erbjuda. För mig är det viktigt att hitta en spelstil som passar och även här känns LFC som en perfekt match, säger Sofie Bredgaard. Jag har fått väldigt gott intryck och mottagande av alla. Nu ser jag fram emot att dra LFC-tröjan över huvudet, säger hon till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån