• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 19 Juni Jun
Lördag Lör 6 Augusti Aug
Fredag Fre 12 Augusti Aug
Söndag Sön 14 Augusti Aug
Måndag Mån 15 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Söndag Sön 21 Augusti Aug
Måndag Mån 22 Augusti Aug
Onsdag Ons 24 Augusti Aug
Fredag Fre 26 Augusti Aug
Söndag Sön 28 Augusti Aug
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep

Kafaji klar för BK Häcken

20 december 2021 14:54
OBOS Damallsvenskan

Tabelltvåan BK Häcken har gjort klart med den unga talangen Rosa Kafaji. Kafaji lämnar AIK efter sju år och har skrivit på ett treårsavtal med Häcken.


Efter att ha vuxit upp och blivit seniorspelare i AIK lämnar nu 18-åriga Rosa Kafaji Stockholm för Göteborg och BK Häcken. Mittfältaren har under 2021 både gjort sin första säsong i OBOS Damallsvenskan och medverkat på sin första landslagssamling.

– Jag kände att jag ville ha en ny utmaning och när jag pratade med tränaren fick jag ett bra intryck. Jag vill vara med på den här resan, hjälpa laget utvecklas och etablera mig på den här nivån och spela ut min fulla potential, säger Rosa Kafaji.

BK Häcken slutade tvåa i OBOS Damallsvenskan 2021 och vill givetvs vara med och slåss om guldet nästa år också. I år tog man sig in i Champions Leagues gruppspel via kvalspel och nytt kvalspel väntar 2022. BK Häckens sportchef, Martin Ericsson, tror att Kafaji kommer passa perfekt i klubben.

– Rosa är en stor talang med hög ambitionsnivå och samtidigt en spelare som kan göra det lilla extra. Vi är övertygade om att hon kommer att passa perfekt in i klubben och sättet vi spelar på. Vi ser fram emot att se henne utvecklas och prestera i den gulsvarta tröjan, säger sportchef Martin Ericsson.