• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Måndag Mån 30 Augusti Aug
Lördag Lör 4 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Road to OBOS Damallsvenskan - Piteå IF DFF

10 maj 2021 11:15
Intervju

Vi har kommit till resans slut för Road to OBOS Damallsvenskan. I detta sista avsnitt träffar vi ligans nordligaste lag. Piteå IF DFF har blivit laget som spelare kommer till för att utvecklas, hur kommer det sig? Lagets starka publikstöd och ”full fart framåt-anda” är några andra synonymer som tillhör laget.


Stellan Carlsson är tränaren som gör sitt tionde år i klubben. Han berättar om kärleken till klubben, drivet att utveckla spelet, laget samt om motivationen om att bevisa att det går att lyckas som klubb även om man huserar högt upp i vårt avlånga lag.

Anders Eriksson är Ordförande i Sportkommittén samt styrelsen. En personlighet som har varit med från början och har haft alla roller i klubben, från tränare till ordförande. Han berättar om hur viktig Stellan har varit i klubben, sportchef Leif och om publikens krav. Dessutom om den hemliga donatorn som anonymt skänkte en halv miljon kronor förra säsongen.

Isak utmanar backstjärnan Jennie Nordin som inför denna säsong packade väskan och begav sig till Piteå. En gedigen crossbollstävling blir den sista för i år. Vi hinner även med att prata med Jennie om hur första tiden varit i klubben, pappas råd och framtiden.

En av Piteås stommar som har varit i klubben 11 säsonger är Josefin Johansson. Hur hittar hon motivationen, hur löser hon livet som proffs, mamma och frisör? Hur ser hon på truppen och sin egen karriär.

Som ni förstår är det ett kanonavsnitt som blir reportageseriens sista.

Vi vill passa på att tacka alla som följt serien, klubbarnas ledare och spelare för att vi fick komma och träffa dem.