• Ligasponsorer

Söndag Sön 13 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Fredag Fre 3 April Apr
Lördag Lör 4 April Apr
Söndag Sön 5 April Apr
Lördag Lör 18 April Apr
Söndag Sön 19 April Apr
Måndag Mån 20 April Apr
Lördag Lör 25 April Apr

Om OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan är en av världens bästa damfotbollsligor. Sveriges uppdrag är att hålla OBOS Damallsvenskan på den nivå den är idag eller bättre, så drömmen om internationella framgångar för ett svenskt klubblag kan bli verklighet.

I OBOS Damallsvenskan kan du möta och se stjärnor av världsklass. Dessutom spelar majoriteten av våra blågula landslagsspelare här vecka ut och vecka in.  

Ligans längre sommaruppehåll 2019 förgylldes av sprakande VM-underhållning, där hela 32 spelare från vår kära liga fanns representerade nere i Frankrike.

Under senare år, och inte minst efter VM i Frankrike, har vi fått ta del av en storstilad utveckling för damfotbollen som länge jobbats för bakom kulisserna. Medialt har vi sett en enorm intresseökning. Tittarsiffrorna har i år slagit nya rekord. Och alltfler ungdomar springer nu omkring som Seger, Fischer och Asllani på gräsplättar landet runt.

Del av större satsning

Under uppehållet har vi lagt ner energi och resurser på att forma och förbättra vår tjänst. Den nya satsningen – obosdamallsvenskan.se – innefattar en helrenovering av vår hemsida där vi integrerar Play-kanalens rörliga material med löpande redaktionellt innehåll och nyheter. Det gör att fans och kommersiella partners erbjuds mervärde då ligan exponeras bredare än tidigare, det blir enklare att följa flödet och våra klubbar tillåts jobba mer i symbios.

Bytet görs tillsammans med vår partner Sportality – som bl.a. jobbar med Svenska Hockeyligan (SHL) och Elitserien i Speedway (ESS). Bakom den nya videospelaren står svenskbaserade StayLive. Från deras app kan man få pushnotiser för att enkelt följa sitt favoritlag.

Sociala medier

Häng med i vårt community på sociala medier. Här får du senaste nytt och kan följa våra lag och profiler närmre, och följa det arbete som görs dagligen för fortsatt utveckling.

Facebook @OBOS Damallsvenskan
Instagram @obosdamallsvenskan

Vi är med. Är du? Häng med oss när vi drar igång 20 juli. Tillsammans - #helavägen